2e leerjaar, combiklas A, combiklas B, combiklas C

Sleepover

Wat was dat spannend! Voor veel kindjes de eerste keer een nachtje weg van huis!
Maar wat een plezier hebben we gemaakt! Eerst deden we in de verschillende klassen leuke activiteiten rond slapen, terwijl sommige kinderen ons eten voor die avond klaarmaakten: wraps met kip, mmmmm. Nog even dansen en film kijken terwijl de helpende juffen het feestmaal klaarzetten. En dan… smullen maar!
Na het eten maakten we ons klaar voor een leuke en spannende avondwandeling, we zagen boten en luisterden naar een verhaal. Toen we terug kwamen kregen we nog een snackje, deden onze pyjama aan, tandenpoetsen en nog even schijnen met onze pillamp. Na nog een gezellig verhaaltje was het tijd om te gaan slapen. Even babbelen en giechelen hoorde er natuurlijk bij.

De volgende ochtend kleedden we ons aan, ruimden we onze spulletjes op en ontbeten samen. Nadien vertrokken we met onze slaapkopjes naar de speeltuin waar we ons nog even helemaal konden uitleven! Alle kinderen vonden het geweldig! Toch waren ze allemaal héél blij dat ze om 15:30 hun mama’s en papa’s terugzagen!
Het is natuurlijk nergens zo goed als in je eigen bedje!

Hier kan je alle foto’s van de sleepover bekijken!