Nieuwtjes

combiklas A, combiklas B, combiklas C

Wisseldag

De kinderen van het eerste leerjaar hadden een boekje voorbereid voor de kleuters. In het boekje leerden de kleuters de letters van hun naam, maakten de kleuters hun eerste sommetjes,… Deelden de kinderen van het eerste leerjaar hun ervaringen van het afgelopen schooljaar.

Daarna wisselden onze kinderen. Onze kinderen van het eerste leerjaar werden weer kleuter en mochten spelen en schilderen en de kinderen van het eerste leerjaar woonden een lesje bij in het eerste leerjaar.

Het was een super leuke dag!

6e leerjaar

Paaswandeling

Vandaag maakten we een paaswandeling met de hele school. We gingen al op voorhand naar het park zodat we de eitjes van de andere klassen konden verstoppen. Samen gezellig spelen, ravotten en iets eten of drinken. Voor het zonnetje zorgeden we zelf wel.
De foto’s kan je hier bekijken.

nieuwtjes

Wat een gekke dag!

Plots staan juf Patricia en juf Shauni in de combiklassen, meester Kevin zit op het secretariaat en mevrouw Jutta geeft les aan het 5de leerjaar. De kleuterjuffen zijn ook niet in hun klasjes te vinden en juf Davina is directeur van dienst. Wat een gekke dag!

De hele school staat op zijn kop want vandaag is het een schrikkeldag! Elke juf of meester heeft vandaag een andere klas gekozen! Wat leuk en spannend tegelijk. Ontdek hier welke juf of meester in welke klas les gaf vandaag.

6e leerjaar

Speelplaatstekeningen

We hebben tijdens wiskunde erg geoefend op het berekenen van de omtrek en oppervlakte van vlakke figuren. Dit lukt ons al goed! De juf maakte het een tikkeltje moeilijker deze keer. We kregen een bepaalde oppervlakte en een bepaald figuur en moesten dit figuur dan correct gaan tekenen. We deden dit op het grootste blad van de school: de speelplaats.