combiklas C

Eerste week school is achter de rug

Wat een geweldige week hebben de kinderen achter de rug! Deze week stond in het teken van het woord “ik” en de letter “i”. We hebben gezien hoe trots ze waren toen ze de letter i herkende in verschillende woorden van klas

De kinderen hebben rekenspelletjes in de frisse lucht gespeeld, waarbij ze hun rekenvaardigheden hebben geoefend terwijl ze plezier hadden.Ze hebben voor de eerste keer een schrijfpatroon geleerd, wat een belangrijke stap is in het latere schrijven.

Elke leerling van Combi C heeft deze week een peter of meter gekregen uit het 3de leerjaar. Deze peters en meters zullen gedurende het schooljaar extra goed voor hen zorgen.

Voor de leerlingen van het 1ste leerjaar was het een spannende week. Ze hebben hard gewerkt in hun lees- en rekenboeken en laten zien dat ze klaar zijn voor nieuwe uitdagingen.

Meer foto’s kan je hier terugvinden