4e leerjaar, combiklas B, nieuwtjes

SIGO denkt aan de buurt!

Dinsdag 24/10 ging het vierde leerjaar samen met de kinderen van Combi B en enkele 4-jarige kleuters op zoek naar zwerfvuil in de buurt rondom de school. #buurtboost #Mooimakers

We vonden heel wat vuil op de stoep.
Aan de haag van onze school lag een biddon en een vuil tapijt, aan het speelpleintje ‘Regenboogpark’ vonden we een heleboel lege brikjes frisdrank en ook in de straten rondom school hebben we veel papier en peuken opgeruimd. Twee volle vuilzakken als resultaat van een uurtje opruimen.

Aan het regenboogparkje vonden we een container voor glas. Vele kinderen kenden dit en kwamen hier hun glas sorteren. We leerden kort over sorteren en zwerfvuil achterlaten. Want helaas stond er naast de glascontainer een heleboel karton en gevulde zakken vuil. Foei! De kinderen vonden dit niet fijn, het stinkt en is vies. Zorgen jullie mee met ons voor de buurt?

Benieuwd naar de andere foto’s? Bekijk ze hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *