3e leerjaar, combiklas C

Wij maken de buurt proper

Wauw, hebben jullie gehoord wat er gebeurd is? De leerlingen van Combi C en het 3de leerjaar zijn samen de buurt ingedoken om afval op te ruimen.

We waren echt verbaasd toen we zagen hoeveel afval er op straat lag. Maar raad eens? Deze fantastische kinderen hebben niet stilgezeten. Met handschoenen aan en vuilniszakken in de hand gingen ze aan de slag om onze buurt weer helemaal schoon te maken.

En weet je wat het beste deel is? Onze kinderen hebben besloten dat ze nooit meer afval op straat gaan gooien. Ze zeiden heel duidelijk: “Dat gaan wij echt niet meer doen!” Wat een geweldig voorbeeld, toch?

Laten we allemaal een beetje zijn zoals deze leerlingen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze buurt schoon blijft! Bedankt Combi C en het 3de leerjaar, voor jullie geweldige voorbeeld. Jullie zijn echte helden! 👏

Meer foto’s klik hier